Integritetspolicy för bokningssystemet

På Lunds bilpools bokningssystem, som är tillgängligt via våra bokningsapplikationer eller från http://lund.zemtu.com/, är en av våra prioriteringar våra medlemmars integritet. Denna integritetspolicy innehåller en sammanställning av vilka typer av information som samlas in och registreras av Lunds bilpool genom användning av bokningsapparna.

Om du har ytterligare frågor eller behöver mer information om vår integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss.

Rättslig grund

Genom ditt medlemskap i Lunds bilpool, accepterar du att vi samlar in personuppgifter enligt nedan.

Information vi samlar in

När du registrerar dig för ett konto ber vi dig att ange kontaktinformation, inklusive namn, födelsedatum, företagsnamn, adress, e-postadress och telefonnummer.

När du kör någon av våra bilar samlar vi in information om bokningen och de körningar du gör för att tillgodose behoven i administrations- och faktureringssystemet. Vi använder underleverantörer för leverans och underhåll av hårdvaran, Convadis, leverans och underhåll av bokningsmjukvaran, Zemtu, och finansiella transaktioner, Stripe. Endast nödvändig personlig information delas med dem.

Hur vi använder din information

Vi använder informationen som vi samlar in på olika sätt, inklusive för att:

  • Ta fram korrekta fakturor.
  • Ge support i samband med bokningar och bilanvändning.
  • Kommunicera med dig, inklusive för medlemsservice, för att ge dig uppdateringar och annan information.

Ändringar av denna integritetspolicy

Vi kan uppdatera vår integritetspolicy då och då. Därför rekommenderar vi att du granskar denna sida med jämna mellanrum för eventuella ändringar. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya integritetspolicyn på denna sida. Dessa ändringar träder i kraft omedelbart efter att de har publicerats på denna sida.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller förslag om vår integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss.